AutoBaijeri Oy

AutoBaijeri Oy on mutkatonta palvelua, ja laajaa sekä laadukasta valikoimaa tarjoava käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut yritys. Intohimona on tuottaa erityisen hyvä asiakaspalvelukokemus, joka parhaimmillaan johtaa elinikäiseen kumppanuuteen.

Ensiaskeleet

AutoBaijeri Oy:n ensiaskeleet sijoittuvat aivan 2000-luvun alun Etelä-Saksaan ja Müncheniin, BMW:n kotikaupunkiin. Baijerin lämmin syyskeli oli kutsunut luokseen joukon BMW-merkkimyyjiä Suomesta juhlistamaan hyviä myyntituloksia maailmankuulun Oktoberfest-olutjuhlan tunnelmaan. Voimakkaan tuulisessa säässä liehunut satapäinen Baijerin osavaltioin kaunis lippumeri salmiakkikuvioineen toimi pontimena – ”Kun perustan oman autoliikkeen, tulee sen nimeksi AutoBaijeri”. Näin oli AutoBaijeri Oy:n ensiaskeleet otettu.

AutoBaijeri perustettiinkin syksyllä vuonna 2003 ja toiminta aloitettiin varsinaisesti tammikuussa 2004. Ensimmäinen toimipiste sijaitsi Turun Orikedon Ruunikkokadulla. Liikkeen sisätiloihin mahtui vain kymmenkunta autoa, joten melko nopeasti tuli tarve isommalle tilalle. Jo syksystä 2004 saakka olemmekin toimineet Raision Haunisissa, jossa 2007 alkaen nykyisissä toimivissa ja valoisissa myyntitiloissa Tuotekadun varressa keskeisellä kauppapaikalla. 

Toiminta-ajatus ja asiakaslupaus

AutoBaijeri Oy:n toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaillemme laaja valikoima autoja, tehden ostaminen mahdollisimman helpoksi. Autoja, jotka ovat laadukkaita ja omaavat ripauksen erityisyyttä ja tunnetta, ja jotka tarjoavat käyttäjälleen myös Ajamisen iloa pelkän liikkumisen sijaan.

Myyntiin tulevat autot hankimme markkinoilta Suomesta, Saksasta ja Ruotsista. Henkilökuntamme pitkäaikainen kokemus takaa tasaisen ja hyvän laadun myytävissä autoissa. Tarjoamme luonnollisesti myös rahoitukseen, vakuuttamiseen ja käyttöturvaan liittyvät palvelut.

AutoBaijeri Oy:n vakavaraisuus on hyvä, josta todistuksena jo pitkäaikainen korkein AAA-luottoluokitus.

Tervetuloa Raisioon ja AutoBaijeriin, Tuotekadulle tietysti.